bookish merch, bookish talk, De boekenbuit, unboxing

Unboxing: De Boekenbuit – Keltisch Avontuur

Heel veel mensen vinden het ongelooflijk jammer dat celebrate books geen boekboxen meer samenstelt. Maar gelukkig hoeven we het in Nederland echt niet zonder Nederlandstalige boekboxen te doen! Naast Anderwereld, waarvan al verschillende unboxings op de blog staan, is er ook de Boekenbuit.

De Boekenbuit focust zich op Nederlandstalige boeken en zet daarmee, net als ik in mijn rubriek “schrijver in de spotlight” probeer te doen, Nederlandstalige schrijvers op de kaart. Het is dus de perfecte manier om de Nederlandse auteurs te ondersteunen EN ook nog eens hele leuke bijpassende goodies te krijgen.

Één van de september boxen was “Een Keltisch Avontuur” en dat klonk zo aantrekkelijk dat ik niet kon wachten deze box te bestellen!

IMG_6438

In de box zat het boek “De Vrouwe van Myrdin” van Cathinca van Sprundel. Ik heb al veel over dit boek gehoord en ben dus ook ongelooflijk benieuwd naar het verhaal! Bij het boek zat een boekenlegger en een signed bookplate! Zodra ik alle foto’s genomen heb, gaat die laatste mooi in het boek!

IMG_6440

Daarnaast zaten deze twee bijbehorende goodies in de box. Zo vond ik in de box thee met ongelooflijk veel verschillende bloemen erin (wat me nog nieuwsgieriger maakt naar dit boek) en daarnaast zat er artwork in met daarop de kaart van de fantasiewereld van Cymbran.

IMG_6442

Om helemaal in de juiste sfeer te komen voor dit boek, zat er ook een CD met Keltische muziek in! Echt een superoriginele goodie! Ik weet niet of ik al eens eerder een CD in een boekbox heb gezien, maar ik vind het in elk geval een heel tof idee!

IMG_6441

Over goodies met de juiste sfeer gesproken: Dit prachtige briefpapier mag dan wellicht door mij nooit gebruikt gaan worden, het ziet er wel heel mooi uit! En mocht ik het toch een keer willen gebruiken, dan kan ik met deze wax-stamp set mijn eigen zegel maken met de prachtige levensboom!

IMG_6439

Daarnaast is er ook voor gezorgd dat ik deze Keltische sfeer overal mee naartoe kan nemen. Het bedeltje van de blauwe armband mag dan een vrij standaard bedeltje zijn, de blauwe edelstenen zijn prachtig! En dan ben ik nog niet eens begonnen over deze levensboom! Die kleuren! Die stenen! Die details! Ik was al helemaal verliefd toen ik de ketting uitpakte en ben dat nog steeds!

Wat een ongelooflijk sfeervolle en geslaagde box was dit! De goodies zijn origineel en toevallig helemaal mijn smaak (deze wax stamp past veel beter bij mij dan die van de Fairyloot) en als het boek ook maar half zo sfeervol is als deze box, dan belooft dat heel veel goeds!

Wil je ook een box van de Boekenbuit bestellen? Kijk dan zeker even op hun website en facebookpagina!

Een gedachte over “Unboxing: De Boekenbuit – Keltisch Avontuur”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s