bookish talk

Happy Bookish Valentine!

Uiteraard is Valentijnsdag vooral commercieel geneuzel. Het is een slecht excuus om meer bloemen, chocolade en cadeaus te verkopen. En als je echt van elkaar houdt, dan verras je elkaar gewoon op willekeurige momenten en niet omdat de kalender zegt dat het vandaag moet.

Maar, Valentijnsdag is ook een fijn lichtpuntje, een dag waarop we allemaal kleine, lieve, leuke dingen zien. En waar ons dagelijks nieuws en onze facebook tijdlijnen normaal gesproken vooral gedomineerd worden door negatief nieuws, is vandaag de perfecte dag om onszelf eraan te herinneren dat er ook nog genoeg moois in deze wereld te vinden is, dat lang en gelukkig nog bestaat en dat er ook genoeg liefde is als we ons er maar voor open stellen.

Ik heb zelf geen real life Valentijn, en heb mijn dag gewoon lekker doorgebracht met het uitpakken van mijn Valentijnswap (daarover later meer) en de Anderwereld Valentijnsbox (daarover ook later meer), maar dat wil niet zeggen dat ik geen wensenlijstje heb met boekige boyfriends waar ik graag vandaag een dagje mee had willen doorbrengen!

valentine

Dorian Havilliard

Dit was echt liefde op het eerste gezicht. Dorian Havilliard lijkt op het eerste zicht een ietwat verwende kroonprins, maar blijkt een heel interessant karakter te zijn, dat zich met elk boek weer een beetje meer in mijn hart nestelde. Mocht dat hele ding met Manon nu toch op niks uitdraaien, mag je altijd bellen!

Matthew Honeycutt

Matt is niet bepaald het populairste karakter uit the Vampire Diaries, maar zeker in de boeken is Matt alles wat ik in een man zoek. Matt is begripvol, attent, liefdevol, beschermend en hij steunt iedereen die hem lief is door dik en dun. Dus ook voor Matt geldt dat mijn deur altijd open staat!

Nikolai Lantsov

Ik heb iets met prinsen. En het gaat helemaal per ongeluk, ik zweer het. Maar ik heb al helemaal iets met zelfverzekerde, charmante, stoere, grappig en ietwat over het paard getilde prinsen. En laat Nikolai nu toch met gemak alle hokjes aftikken. Ravka is wellicht niet de beste plek om te leven, maar ik zou het er wel voor over hebben.

Thomas Cresswell

En als we het over zelfverzekerd, charmant, sarcastisch en ietwat over het paard getild hebben, dan hebben we het ook over Thomas Cresswell. Deze intelligente charmeur is zijn tijd ver vooruit, maar wat zou ik graag in Audrey’s schoenen staan. Ik ben wellicht geen held, maar als ik hem krijg door moordzaken op te lossen, neem ik het risico met alle liefde!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s