boeken, bookish talk, Dutch Venture Publishing, unboxing

Boekenpost!

Afgelopen week waren mijn opa en oma 60 jaar getrouwd. Ik heb dan ook een week doorgebracht in Zeeuws-Vlaanderen om deze mijlpaal te vieren. En toen ik vandaag thuis kwam, lagen er twee hele toffe pakjes in de brievenbus!

Allereerst het pakje van Dutch Venture Publishing. In juni komen er weer een aantal hele toffe boeken uit bij deze uitgeverij en ik ga uiteraard weer meedoen aan de blogtours voor deze boeken. Het zijn drie totaal verschillende boeken. Momentum is een paranormale YA-romance. Knetter verliefd een romantische contemporary en de held van Anwyn een op de Keltische mythologie gebaseerde fantasy. Ik ga morgen gelijk beginnen met lezen. De reviews komen dan tijdens de blogtours!

Daarnaast kwam ook het pakje binnen van Dreamy & Co met mijn drie bestelde boekenleggers. Ik had eerder al Dany, Jon, Sansa en Arya besteld, maar uiteraard moest ik Ned en Robb ook hebben. En als ik dan toch ging bestellen, dan kon ik deze te schattige Alice in Wonderland niet laten liggen. Ik moet echt eens visdraad kopen zodat ik mijn boekenleggers eindelijk op kan hangen.

Zo, en nu keert hopelijk langzaamaan het normale ritme weer terug, ook in mijn posts hier op de blog. Ik heb nog een aantal toffe reviews om te delen, nog een aantal delen van de Anderwereld reading challenge en volgende week wil ik het uiteraard ook over Game of Thrones hebben en wat ik nu eigenlijk van de gehele serie en het laatste seizoen vond.

Dus, jullie horen nog van mij!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s