boeken, bookish talk, recensies

Weer een nieuw boek? (Aka: Hoe graag wil ik de boeken die ik koop nu ECHT lezen?) – Boeken gekocht in Augustus

Vorige keer kreeg ik superveel toffe reacties op dit bericht! Ik had deze post dan ook al een tijdje in mijn drafts staan, maar zonder laptop was het toch was lastig om alles goed in te vullen. Maar, iets later dus dan gehoopt, bij deze de boeken die ik in Augustus allemaal gekocht heb EN of ik ze wel of niet gelezen heb!

Lukt het jou om alle boeken die je koopt en krijgt ook echt te lezen?

Wicked Fox: Ongelezen, dit boek zat in een Fairyloot box, maar het spreekt met eigenlijk niet echt aan. Maar, wie weet krijg ik er ooit zin in.

Bloem: Gelezen, dit was een recensie-exemplaar dat ik van de locale boekwinkel Roojboek in Venray kreeg en wat een tof en bijzonder boek was dit!

IMG_0907

Slumber: Gelezen, ook dit was een recensie-exemplaar en hoewel het boek niet super hoogstaand was, vond ik het wel heel vermakelijk.

Escape from the Isle of the Lost: Gelezen, en ik vond persoonlijk dit boek leuker dan het derde boek in de reeks.

Rotkäppchen und der Hipster WolfAschenputtel und die Erbsen-Phobie & Rapunzel und die Genmaisprotestbewegung: Ongelezen, ik kreeg deze boeken van papa en mama en wil ze echt HEEL graag lezen, maar het is Duits en dan kies ik dus toch vaak weer net voor iets anders.

Blind Verdriet: Gelezen, zodra je mij een nieuwe Bjorn van den Eynde in mijn handen duwt, dan kan je er donder op zeggen dat het boek het einde van de dag niet ongelezen haalt.

Alea Aquarius: De Lokroep van het Water: Gelezen, dit boek plukte ik uit de kast bij papa en mama en het was best een leuk kinderboek zo!

IMG_1115

Cupid’s Match: Gelezen, ook dit was weer een recensie-boek en ik vond het echt verrassend leuk. Ik wil hier ook zeker de Paperback versie van aanschaffen.

Het verhaal van Kyona: Gelezen, dit is een van de boeken die bij de serie #likeme hoort en ik vind de boeken echt wat toevoegen aan de serie.

Mermaid: Gelezen, dit was echt een heel bijzondere versie van het verhaal van de kleine zeemeermin met een heel ontroerend einde. Ik wilde gelijk meer van deze schrijfster lezen.

My name is Rapunzel: Gelezen, hoewel ik de allergrootste twist al van heel ver had zien aankomen, vond ik het alsnog wel echt een mooi en bijzonder verhaal.

The Exchange: Gelezen, dit was een recensie-boek, maar dit boek viel helaas een beetje tegen. Ik had het gevoel alsof het interessante stuk steeds werd afgekapt.

Vow of Thieves: Gelezen, dit was zonder twijfel een van mijn favoriete boeken van 2019: Huilen, lachen, zwijmelen, politiek, schaken. Dit boek had ALLES.

Beauty: Gelezen, hoewel dit boek prachtig geschreven was, was het verhaal niet heel anders dan het origineel, waar ik persoonlijk op een retelling had gehoopt.

Disdain: Gelezen, en wat een heerlijk boek was dit weer! Het is een superspannende versie van Cinderella en ik ben gelijk Haag’s andere boeken gaan lezen.

Going Viral: Gelezen, wat een tof slot van deze serie met veel meer politiek dan ik ooit had durven hopen. Een serie die ik met veel plezier gelezen heb.

IMG_2057

The Architect of Song: Gelezen, en ik ben nog steeds zo ongelooflijk verliefd op dit boek. De emoties zijn zo puur en sterk, de liefde zo voelbaar en het plot zo mooi.

Royal Trials: Imposter & Royal Trials: The Seeker: Gelezen, en dit was echt een serie voor mij: Reverse Harem, knappe prinsen, een stoere prinses en een mooie mix tussen spanning en romantiek.

The Merciful Crow: Ongelezen, ook dit boek kreeg ik in de Fairyloot, maar de recensies houden me een beetje tegen om het echt te gaan lezen.

Apollo is Mine: Gelezen, al was ik er niet heel erg van onder de indruk. Het concept klonk leuk, maar te veel sex zonder plot.

The Wendy & The Navigator: Gelezen, en dit was echt een supertoffe versie van Neverland! Deze Wendy is geweldig! Ik wil de Paperbacks zeker gaan kopen!

IMG_1514 (2)

Soul of Stars: Ongelezen, hoewel ik erg uitkeek naar dit vervolg heb ik het nog niet opgepakt. Ik ben nog niet in de mood geweest voor boeken van deze dikte.

Their Royal Ash: Gelezen, en hoewel het plot niet superveel te bieden had en het boek erg dun was, vond ik het wel weer vermakelijk.

Cast from Heaven: Gelezen, en ik wist niet dat ik een zwak kon ontwikkelen voor Lucifer. Ik wil zeker ook de rest van deze serie gaan lezen!

House of Salt and Sorrows: Gelezen, en dit was echt een heel bijzonder en mooi boek. De sfeer is zo sterk en je voelt het mysterie zwaarder worden. Heel mooi.

Curiouser and Curiouser: Gelezen, en helaas viel deze Alice retelling wat tegen. Of beter gezegd: Deze sprak mij gewoon niet heel erg aan.

Winter Princess: Gelezen, maar ook hiervan ga ik de rest van de serie niet lezen. Ik kon de mannen nauwelijks uit elkaar houden en daar hou ik niet van.

Signs of Cupidity: Gelezen, en dit is ook zo’n boek wat absoluut niet bij mij paste. Te veel seks, te weinig plot en de mannen leken echt te veel op elkaar.

Pack Ebon Red: Gelezen, maar deze reverse harem was dan wel weer geweldig! Ik ben smoorverliefd op Zara, op haar 7 mannen en op de wereld die Stunich geschapen heeft.

The Mad King:  Ongelezen, maar deze kan ik uitleggen. Ik dacht dat dit deel 1 van een serie was. Ik wist niet dat het een spin off van een spin off van een serie was. Ik moet dus eerst nog heeeel veeeel andere boeken lezen.

In Augustus voegde ik 34 boeken aan mijn collectie toe. Daarvan heb ik er 7 niet gelezen, wat wil zeggen dat ik er 27 wel gelezen heb.

4 gedachten over “Weer een nieuw boek? (Aka: Hoe graag wil ik de boeken die ik koop nu ECHT lezen?) – Boeken gekocht in Augustus”

  1. Netjes zeg! Ik durf nog steeds niet zo goed terug te blikken, want volgens mij zijn mijn getallen een heel stuk minder positief dan die van jou. Er staan nog zoveel boeken ongelezen in de kast..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s