boeken, bookish merch, bookish talk, unboxing

Unboxing – BoekenSwap Kersteditie

En natuurlijk ga ik ook nog een stukje schrijven over de andere Boekenswap. Deze wordt georganiseerd door Desiree en is ongelooflijk divers! Het is dus elke keer weer een verrassing welke invalshoek iemand deze keer voor het pakketje gaat kiezen. En ik kan deze blog wel alvast beginnen met te zeggen dat ik ongelooflijk blij was met dit pakketje!

En ook hier moet altijd eerst een opdracht gedaan worden om aan te tonen dat het pakje nog dicht is. Dit keer geen kerstige opdracht, maar de simpele vraag om een foto te maken met iets wat met thee te maken heeft. Ik heb uiteraard mijn pakje wel bij de kerstboom gezet.

Bovenop het grote pakket zat een kleiner pakje. Dat heb ik uiteraard eerst open gemaakt en daarin zaten deze hele toffe onderleggers van Alice in Wonderland! En toen deed ik de doos open en zaten er nog heel veel meer pakjes in! Allemaal superleuk ingepakt met allemaal houten kersthangers.

En het werd al snel duidelijk dat ik een maatje had dat ongelooflijk goed was in het maken van prachtige houten kunstwerkjes. Ik kreeg ook dit prachtige doosje van A Court of Thorns and Roses en hoe ongelooflijk mooi, lief, leuk en schattig is deze hanger van Winnie the Pooh?

Ik gebruik zelf al tijden dit witte doosje voor medicijnen, maar ik was echt superblij dat er hier nog een inzat! Nu heb ik er een om mee te nemen en een voor thuis. Ook kreeg ik deze heerlijke reep chocolade en een pakketje met sticky boekenleggers. Om het helemaal af te maken had mijn maatje er een fles van mijn drankje: Roosvicee in gedaan.

En nee, dat was uiteraard nog lang niet alles! Ik kreeg ook dit superleuke zakje met daarin een prachtig, echt ongelooflijk prachtig, zakhorloge van Alice in Wonderland!

En, we gaan verder met de houten items: er zat nog een hele toffe houten pin in die bij de pinverzameling kan. En, er zat nog zo’n leuk zakje in met daarin een prachtige magneet met het logo van the Nightcourt. Zoals net al gezegd was alles supermooi ingepakt, dus ook deze toffe boekige sleutelhanger zat in een heel tof zakje, wat het toch net wat feestelijker maakt.

Dit blijft uiteraard een boekenswap en dus zaten er ook een aantal hele toffe boeken in mijn pakketje, allemaal boeken van mijn verlanglijstje. Allereerst kreeg ik The Devouring Gray, daarnaast kreeg ik Girl at the Grave (die ik ondertussen al gelezen heb) en ik kreeg ook nog een hele mooie hardcover van The Forest Queen.

IMG_2504

Het is, denk ik, wel echt een understatement om te zeggen dat ik echt ongelooflijk blij ben met dit pakketje! De meeste items hebben al een heel mooi plekje gekregen! Dankjewel www.thelegendfairy.com voor al deze geweldige, prachtige en persoonlijke items!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s